Comparteix-ho a:

Mira l'anunci de la Loteria de Nadal 2018

Anunci de la Loteria de Nadal 2018.

L'anunci de la Loteria de Nadal 2018 ja és aquí. Javier Ruiz Caldera és l'ideòleg d'aquesta història, que té com a títol '22 altra vegada'. El protagonista d'aquesta trama és Juan, a qui li toca sempre la Loteria, fins que s'afarta de que li toqui.
El director català ha deixat el seu segell en aquest anunci de la Loteria de Nadal. La campanya d'aquest any posa de manifest, una vegada més, un dels valors fonamentals del Sorteig de Nadal, la importància de compartir. Per això, es torna a recórrer al mític lema de "el premi més gran és compartir".

Com a novetats, l'anunci de la Loteria de Nadal 2018, que té una durada total de 5 minuts, tindrà una versió comprimida per a televisió de 3 minuts i mig i una falca publicitària de 20 segons.
Comprovar Loteria Nadal 2020

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2020

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2020

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM