Comparteix-ho a:

La Grossa de la Loteria de Nadal és pel número 26.590

La Grossa de la Loteria de Nadal és pel número 26.590

La Grossa de la Rifa Extraordinari de Nadal, que ha recaigut en el número 26.590, ha deixat a Catalunya 388 milions d'euros repartits entre Salou (Tarragona), Súria (Barcelona) i Barcelona ciutat.

Dotat amb 4 milions d'euros a la sèrie, el nombre ha repartit 360 milions en concepte de 90 sèries a Salou, 20 milions d'euros a la capital catalana, a raó de cinc sèries, i 8 milions a Súria, a compte de dues sèries .

El número ha estat cantat a les 9.19 hores en el quart filferro de la primera taula. Noura Alkrouh i Elizabeth del Carmen Roque Figuereo han cantat número i premi, i San Daniel de León Santa i Bileiky Lisselot Arias Ciprián han extret les boles.
Comprovar Loteria Nadal 2020

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2020

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2020

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM