Comparteix-ho a:

Cau la venda de la Loteria de Nadal a Catalunya

Cau la venda de la Loteria de Nadal a Catalunya

Loterías y Apuestas del Estado ha consignat a Catalunya un total de 1.494.432,8 sèries de dècims de loteria per al sorteig extraordinari de Nadal de diumenge que ve, 22 de desembre, per un valor de 416.500.000 d'euros, un 3,7% menys que l'any passat.

Segons dades de Loterías y Apuestas del Estado (SELAE), a la província de Barcelona s'han posat a la venda dècims per valor de 298.800.000 d'euros, a Girona per valor de 29 milions, a Lleida per 54,2 milions i a Tarragona per 34,3 milions.

L'any passat els catalans es van gastar un total de 363.600.000 d'euros a comprar dècims del Sorteig Extraordinari de Nadal, la Grossa està sent esquiva amb Catalunya els últims anys, un 0,18% menys que l'any anterior, quan la vendes van caure per sobre del 7% per efecte del procés.
Comprovar Loteria Nadal 2020

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2020

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2020

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM