Comparteix-ho a:

21015, segon premi de la Loteria de Nadal 2018

Segon premi de la Loteria de Nadal.

El 21.015 ha resultat premiat amb el segon premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 1.250.000 euros per sèrie i venut en part a la localitat alacantina de Pedreguer, en l'administració ubicada al carrer Major 17.

El número ha estat cantat a les 9.30 hores en el quart filferro de la primera taula. A més de a Pedreguer, el segon premi ha repartit sort a Almansa, Albacete i Castellbisbal (Barcelona), segons la informació de Loteries i Apostes de l'Estat recollida per Europa Press.

El Sorteig Extraordinari de Nadal reparteix aquest 22 de desembre 2.380 milions d'euros en premis, i els agraciats amb la grossa rebran 400.000 euros al dècim, amb 680 milions d'euros a repartir amb aquest premi principal.

Loteries i Apostes de l'Estat permet cobrar en el mateix dia els premis inferiors a 2.000 euros del Sorteig de Nadal en els gairebé 12.000 punts de venda oficials, a partir de la tarda del mateix 22 de desembre.
Comprovar Loteria Nadal 2020

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2020

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2020

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM