Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2013

Sort reparteix 33 milions en premis grans i menors del Sorteig

Xavier Gabriel, propietari de la Bruixa d'Or

L'administració 'La Bruixa d'Or' de Sort ha repartit aquest diumenge 33 milions d'euros en quatre premis grans, aproximacions i premis menors del Sorteig Extraordinari de Nadal, ha assegurat a Europa Press el propietari de l'administració de loteria, Xavier Gabriel.

Gabriel ha assegurat que el seu establiment té "més premis que el Barça", en haver repartit sort en set números afortunats aquest diumenge: més sort que totes les administracions famoses a Espanya juntes, ha ressaltat .

El venedor de loteria ha repartit una sèrie del tercer (51.689), d?un quart (79.800) i de dos cinquens (14.850 i 81.854 i tres premis entre xifres anteriors i posteriors als números més afortunats .

"Hem repartit uns 33 milions, quantitat suficient com per estar contents. El més important és haver batut el nostre propi rècord", ha afirmat .

"Jo crec que l'anunci de la Bruixa d'Or m'ho ha agraït", ha ressaltat en al·lusió a l'anunci promogut per l'administració en les xarxes socials en què una dona - que va guanyar el concurs per fer l'anunci - es converteix en una nova 'Alícia al País de la Meravelles' en un bosc de la localitat lleidatana.

"Vam estar fins a les cinc del matí fent l?anunci. Ens ha compensat per ser la primera administració del món a entrar a Twitter: els tuiters s'estan tornant bojos", ha afirmat.

Ocupació contra la crisi

"És fantàstic, és increïble, i el mateix amb totes les coses que hem fet aquest any: hem invertit i hem creat ocupació", ha afegit Gabriel, per a qui el sorteig li permet transmetre il·lusió, ganes i donar el missatge que ja s'ha sortit de la crisi.

Gabriel ha destacat la projecció del sorteig, pel qual s'han traslladat a Sort cadenes de televisió del nord d'Europa i ha afirmat: "És important que se sàpiga a tot arreu que la millor loteria que existeix sense cap dubte és la Loteria Nacional".
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM