Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2014

Quarts i cinquens premis 'esquitxen' diverses ciutats catalanes

El 7617, un dels quarts premis, ha 'esquitxat' Catalunya.

L'administració de loteria de Sort (Pallars Sobirà) La Bruixa d'Or ha repartit una sèrie d'un quart premi -67009- de la Loteria de Nadal, premiat amb 200.000 euros, del qual també han pessigat alguns dècims -20.000 euros cadascun- Barcelona i Girona.

També s'han venut 14 dècims delnúmero 7617, premiat amb un quart premi, a Barcelona, Badalona, Manresa, Sant Andreu de la Barca, Terrassa i Vallirana (Baix Llobregat); a Alcarràs, Tàrrega i Lleida (Segrià); i a la Fatarella, Salou i Tarragona (Tarragonès), província que segueix sense tastar el premi de la "Grossa".

Els cinquens premis han deixat a Catalunya una pluja fina de 25 milions d'euros repartits entre els números 32306 (7,2 milions a Sitges i 1,2 a Cubelles) i el 98.538, que, encara que s'ha venut a Calataiud (Saragossa), ha viatjat fins a la Cafeteria Nelson de Lleida, que ha repartit 3,6 milions d'euros després de vendre 12.000 euros en dècims entre els seus clients.

També s'han pessigat sèries del cinquè premi 74012 (6.000 euros al dècim), que ha deixat uns 5,5 milions més, en 32 sèries venudes a Mollerussa, unes 32 més a Cervera, 30 a Sant Cugat del Vallés i una a Sort, a més d'alguns dècims a Igualada, Mollet del Vallès i Vic.

A La Bruixa d'Or de Sort també s'ha venut una sèrie d'un altre cinquè premi, el 60090, i tres dècims d'aquest número s'han repartit des de Reus (Baix Camp).

El millor cinquè ha correspost al 52028, que ha venut 60 sèries des de l'administració de loteria del centre comercial Diagonal Mar (un altre centre comercial premiat) i ha repartit 3,6 milions en dècims, mentre que altres 15 sèries s'han venut a Vilanova i la Geltrú i La Bruixa d'Or de Sort ha tornat a repetir amb dues sèries d'aquest número.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM