Comparteix-ho a:
La Loteria de Nadal

Hores d'espera a Sort per l'allau de compradors de loteria

Hores de cua per comprar Loteria de Nadal.

L'allau de persones que s'han acostat aquest pont festiu fins a la localitat de Sort per comprar loteria de Nadal a l'administració de La Bruixa d'Or ha causat cues de fins a deu hores d'espera, ha explicat el propietari de l'establiment

Xavier Gabriel, titular de la Bruixa d'Or, l'administració que més loteria ven de tot l´estat espanyol, ha explicat per mitjà d'un comunicat que la demanda d'efectiu ha desproveït els caixers automàtics de la comarca lleidatana del Pallars, segons li havien comentat alguns clients que han hagut de desplaçar-se a altres pobles de la zona en recerca de diners.

Per mitjà d'un comunicat, Gabriel ha lamentat la "falta de previsió" de les entitats bancàries que ha causat l'enuig entre molts clients que havien fet el viatge per comprar loteria, i ha avançat que l'any que ve crearà el seu propi"caixer - bruixa".

Per a l'amo de La Bruixa d'Or, la demanda de diners dels visitants i turistes s'ha convertit en "ridícules" les previsions de les entitats que operen en aquesta zona i han desaprofitat "forts beneficis per a ells i per a tota una comarca".

Durant la jornada de divendres i dissabte es van produir cues d'espera de fins a deu hores per comprar loteria de Nadal, situació a la qual s'ha sumat el problema per obtenir diners en efectiu en els caixers automàtics.

El propietari de l'administració assenyala que un dels caixers de Sort, que en anys anteriors va arribar a ser el segon que més efectiu havia repartit en un pont a Catalunya, podria haver superat en aquesta ocasió la demanda de liquiditat de tots els caixers catalans.

Xavier Gabriel ha manifestat la seva intenció que l'administració disposi d'un caixer propi per evitar aquests problemes i ha argumentat "que al capdavall, és més rendible un caixer que la pròpia venda de loteria".

En aquest sentit, ha subratllat que els ingressos que s'obtinguin aniran destinats a associacions protectores d'animals, que de manera altruista complementaran l'actual tasca de la Fundació i Acció Social de La Bruixa d' Or per a nens amb malalties inusuals de baixa prevalença.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM