Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2014

La Bruixa d'Or reparteix uns 30 milions d'euros

Xavier Gabriel, responsable de la Bruixa d'Or.

El balanç del sorteig de la grossa de Nadal de La Bruixa d'Or de Sort és ''molt positiu'', segons Xavier Gabriel, que aquest dilluns ha repartit uns 30 milions d'euros en premis entre els seus clients.

De premis importants l'administració de Sort ha venut una sèrie d'un quart premi (67009). Del cinquè premi ha aconseguit emportar-se una sèrie del 74012 i del 60090 i dos sèries del 52028. Del segon i tercer premi l'administració de Sort ha venut l'anterior i el posterior.

La suma d'aquests premis i de les terminacions sumen uns 30 milions d'euros. A la porta de La Bruixa, que segueix tancada, no s'ha vist cap agraciat i Gabriel ha explicat que el 90% d'aquests premis s'han venut per Internet.

Gabriel ha insistit que ara La Bruixa d'Or centrarà tots els seus esforços amb el sorteig de Reis, loteria que va donar la fama a l'administració de Sort. Tot i estar tancada l'administració al finalitzar el sorteig de la Loteria de Nadal ja s'hi podia veure els cartells lluint els números que ha venut La Bruixa d'Or.

Gabriel ha explicat que els números segurament han estat molt repartits donat que s'han venut pràcticament tots per Internet. L'administració de Sort ven un 87% dels seus dècims per Internet. La Bruixa ha venut uns 2,7 milions de dècims, una xifra que es tradueix en més de 50 milions d'euros en vendes. Amb el sorteig de la grossa de Nadal en retornarà als seus clients uns 30, segons ha confirmat Gabriel.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM