Comparteix-ho a:
Loteria de Nadal 2013

51689, el tercer premi de la Loteria de Nadal

51689, el tercer premi de la Loteria de Nadal

El número 51689 ha resultat premiat amb el tercer premi del Sorteig Extraordinari de Loteria de Nadal, dotat amb 500.000 euros per sèrie. El número ha estat cantat a les 11.25 hores en el desè filferro de la cinquena taula. Brisa Siles Jordan i Camila Flores Torres han cantat el premi, mentre que Andrea Cruz Martín i Faisal Akrouch extreure les boles.

El tercer premi del Sorteig de Loteria de Nadal ha recaigut en Sant Martí Adra (Astúries), Villarcayo (Burgos), Adra (Almeria), Santander, Saragossa, Bilbao, Vilanova i La Geltrú (Barcelona), Sort (Lleida), Madrid, Llanes (Astúries, El Rocío (Huelva), Chipiona (Cadis), i Alfafar (València).

Per al sorteig de la Loteria de Nadal d'aquest any s'han emès 160 sèries de 100.000 bitllets cadascuna, davant de les 180 sèries de l'any passat. L'emissió és de 3.200 milions d'euros, dels quals el 70 per cent es destina a premis.

El sorteig de Nadal d'aquest diumenge és el primer en què cal pagar impostos, a causa del nou tribut de Loteries, en vigor des d'aquest any, que grava amb un 20% els premis a partir de 2.500 euros .

A través del nostre cercador, podràs comprovar la loteria de Nadal en temps real i esbrinar si el teu dècim ha estat premiat amb algun premi, així com la quantia d'aquest, segons quina hagi estat la teva aposta.
Comprovar Loteria Nadal 2022

Directe Loteria de Nadal

Loteria de Nadal 2022

Tota l'actualitat i retransmisió en directe del sorteig de Nadal.

Widget Loteria de Nadal

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho
 
Loteria de Nadal

Loteria de Nadal

No oblidis comprovar els teus dècims de Loteria de Nadal des del nostre cercador.
Mapa premis loteria nadal

La Grossa de Nadal

Fins l'any passat la ‘Grossa’ de Nadal, és més grossa que mai
La Grossa de Nadal augmentó el seu premi. En aquesta edició, el major premi de la Loteria de Nadal estarà dotat amb quatre milions d'euros per sèrie, 400.000 euros per dècim premiat.

Directo Loteria de Navidad

Loteria de Navidad 2022

Toda la actualidad y retransmisión en directo de la Lotería de Navidad

 
ADVERTÈNCIA: L'empresa no es fa responsable de qualsevol defecte o variació del seu contingut.

Es un producte de  Prensa Ibérica Media

Queda terminantment prohibida la reproducció total o parcial dels continguts oferts a través d'aquest mitjà, llevat autorització expressa de diaridegirona.cat. Així mateix, queda prohibida tota reproducció a l'efecte de l'article 32.1, paràgraf segon, Llei 23/2006 de la Propietat intel·lectual.

logo OJD
logo CPM